Oldal töltődik
A BÉNÍTÓ TEKINTETŰ ANNAMÁRIA KÖLTÖZHET!

A BÉNÍTÓ TEKINTETŰ ANNAMÁRIA KÖLTÖZHET!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 18., vasárnap | Napló (vv5)

Szombat este eljött végre a várva várt pillanat, elfoglalták birodalmukat a Villalakók, sőt vasárnap már a Furák furája, Annamária is csatlakozott.


A mai összefoglaló részletei:

Szombat este eljött végre a várva várt pillanat, elfoglalták birodalmukat a Villalakók.
A bejutás azonban nem volt egyszerű, egy rejtvény segítségével nyílt csak az "ajtó".

Három ex-Villakló képe rejtette a kulcsot, de az új lakók először, csak kiabáltak "engedjetek be minket!", az ajtó csak a rejtvény után nyílt. Éva képe rejtette a kulcsot. Fecó került, talán a legnagyobb extázisba, mikor"meglátta a fürdőben a réz kiegészítőket. Fohászt is mondott:"Villa kérlek, fogadj magadba!" A leghatalmasabb probléma is előbukkant: nincs szolárium - panaszolta Seherezádé.

Veronikát várták a Villába a többiek, de míg időztek a lányra, addig jól ki is beszélték, hogy kinek van helye Alekosz exei közül a Villában. Mikor a Veronika megérkezett hatalmas sikítás fogadta. A fekete démonnak sokkal jobban tetszett a Villa, mint Alekosz szívéért való versengésének idején. Ágyat is választott.

Az ármány, szerelem és a hátba szúrás, nem kezdődött még el, bár a kibeszélések természetesen már az első éjszaka helyet kaptak. Kinga, a Cselszövők cselszövője és Attila ki is beszélték a legújabb lakót. Találgattak, vajon milyen taktika alapján fog eljárni. Veronika mellett Seherezádé is terítékre került. Sőt, Attila, máris "csajozott", tenyeres talpasnak hívta Kingát.

Veronika és Gergő máris megtalálták a közös hangot. Közben Kinga és Attila újabb pusmusba kezdett. Szerintük az ex menyasszony és Gergő hamarosan ágynak esnek.

Fecó még mindig fohászkodott, és ámulta bámulta a Villát. "Még kádunk sincs, nemhogy jakuzzink!" Láthatóan nem tért magához az első pillanattól kezdve.

Közben Seherezádé megállapította Veronika füle hallatára, hogy a lánynak nincsen négy kereke, amit az ex fehér ruhás bizony zokon vett. Hajtépésig ugyan nem fajult a dolog, de két lány, előreláthatóan nem lesz "öribari".


Az összefoglaló után máris a beszavazóshow-é a főszerep.


Az összefoglaló után kiderült, hogy ki költözik hetedikként a Villába. Elsőként a Hanyagul flegma Adrienn viharzott be, majd a Bénító tekintetű Annamária foglalhatta el székét és végül, de nem utolsó sorban az Elválaszthatatlan Edi és csahos cimborája, Rudi érkezik a stúdióba.

A Furák, méltán kapták nevüket hiszen, valóban nem evilágiak. Nem két, hanem hét lépéssel járnak a föld felett, még a felhőket is karcolják talán.

A show elején meg is nézhettük, hogy ki áll a legközelebb ahhoz, hogy Villalakó lehessen. Ennek alapján 52%-al Annamária vezetetett.
A Villalakókat szólította Lilu, és megtudtuk, milyen volt az első éjszaka, majd Seherezádét le is teremtette ugyanis, elhagyta mikroportját.

Edi és Rudi kisfilmjét nézhettük meg először:
El sem tudná képzelni az életét kedvence Rudi nélkül. Edi 34 éves, másfél éve feltétel nélkül szereti párját, Rudit, az ebet. Ő az igazi férfi számára. Az apró csahos, minden reggel fogat mos, felöltözik, mindenhova kíséri gazdáját. Szerinte sokan furának tartják kapcsolatukat. Edi álma a világbéke, Rudinak pedig ígéretet tett a lány, hogy kutyanagykövet lesz.

Az Elválaszthatatlan Edi és Rudi kisfilmje után Adrienn életébe tekinthettünk be, majd Annamáriáéba.

Adrienn eddig nem is tudott saját furaságáról, állítása szerint az RTL Klub világosította fel erről. Adrienn, 23 éves tanuló, későn fekvő, későn kelő, a közösségi oldalakkal kezdi a napot, majd édesanyját megkéri, hogy főzzön neki ebédet. Baráti a kapcsolat anya és lánya közt. A Fura lány minden este bulizik, imád hiphop táncolni. Nem érzelmes lány, édesanyjával is csak „picsi-pacsizott” mikor elbúcsúztak. Adrienn legnagyobb álma, jelenleg, hogy bejusson a Villába.

Annamária, Lilu szerint a Kill Bill című filmből is kiléphetett volna, hiszen tekintete szinte gyilkos. Annamária, szerit ez emberek szertik a szélsőségeket, és ő ilyen. Imád piszkálódni, szurkálódni, és aki nem bírja az veszett ügy, aki bírja, esélyes lehet. Már az óvodában észrevette, hogy más, mint a többiek. Míg óvodatársai babáztak, Annamária mesekönyveket olvasott. Szerinte nincs szüksége taktikára a Villában, elég, ha magát adja.

A kortesbeszédek után bekapcsoltak a Villába, a Lakók Adriennt várták. Percekkel később pedig megtudhattuk a nézők döntését: a Furák közül tehát a Kill Billből kilépett jeges tekintetű Annamária volt a nyerő. A lány izgalmat ígért, és unalommentes perceket.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...