Oldal töltődik
ATTILA EGY KATONÁT ÉS EGY KÜLÖNCÖT GYŐZÖTT LE

ATTILA EGY KATONÁT ÉS EGY KÜLÖNCÖT GYŐZÖTT LE

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 16., péntek | Napló (vv5)

Tibor harca vérre ment, mégis végül elvérzett. Kukkernek kevés volt az őrültség és a harsány ruha, Attila szerezte meg az ötödik helyet a Villában.

Már négy Villalakónak van biztos helye a ValóVilág5-ben, péntek este, egy nappal a beköltözés előtt az Összeférhetetlenek három jelöltje mérkőzik meg egymással. Elsőként a félelmetesen fegyelmezett Tibor lépett be a stúdióba, majd a magányos manipulátor Attila, végül a megdöbbentően különc Kukker, aki öltözékével is hangsúlyozta: nem az alkalmazkodás számára a legfontosabb szempont.

Tibor már az első válasza után sem hagyott kétséget afelől, hogy nem hajlandó senkit figyelembe venni, a többi Villalakó fog hozzá idomulni és nem lesz vita. Attila megsértette vetélytársait azzal, amikor kijelentette, hogy jelmezben érkeztek, de Tibor és Kukker kikérte magának, mert ez az öltözet bizony hozzájuk tartozik.

Tibor a Dumagép Fecó példáját követve már az első perctől kezdve túlkiabálta a többieket, de hogy célra vezet-e ez a viselkedés, azt egyelőre nem tudni. Tibor katona, hivatásához idomult a személyisége, ezt kisfilmje is alátámasztotta. Sem a párjának, sem a fiának nem hagy választási lehetőséget, a családi fészekben zajlik a kiképzés nap mint nap. És ha beszavazzák, a Villában sem lesz másképp. Attila azonban nem ijedt meg Tibortól a kisfilm után sem, a stúdióban kijelentette: Tibor és Kukker kapuzárási pánikban szenved, ezért akarnak bekerülni a műsorba.

Attilának a bezártság nem okoz gondot és imádja a taktikai játékokat, ezért is vágyik a Villába. Nem áll távol tőle az álnevek használata, de soha senkit nem ver át, számára ez is csak játék. Nincsenek barátai évek óta, ezért talál ki magának szerepeket. A Villában új életet akar kezdeni, a saját terepének tartja a ValóVilágot. 7-8 éve egyedül él, saját bevallása szerint olyan, mint az a kutya, amelyik embernek hiszi magát. A taktikusság, a manipulálás a vérébe ivódott.

Kukker imádja, ha meghökkentheti az embereket. Polgárpukkasztó, szokatlan ruhákban jelenik meg, nem bánja, ha bolondnak tartják. Rengeteg rigolyája van, amit mások nehezen viselnek, és a családtagjait is idegesíti. Rend- és szimmetriamániás, olykor a kilógó fűszálak is álmatlan éjszakákat okoznak neki. A Villában élete legnagyobb játékát akarja lejátszani. Tibornak Kukker kisfilmje olyan volt, mint éhező cápának a vérszag. Azonnal fogást talált a vetélytársán, Kukker azonban mindentől feldobódik, Tibor szavai is csak még jobban felspannolták. Attila viszont mindkettejüket fel tudta húzni.

23 óra 1 perckor Lilu lezárta a szavazást. Feszült percek után kiderült, sem a keményen küzdő Tibor, sem a bolond szerepben tetszelgő Kukker nem lesz Villalakó. A magányos manipulátor, Attila szerezte meg az ötödik helyet a Villában.

Szombat este Alekosz exei mérkőznek meg egymással, hogy valamelyikük valóságshow-karrierje a ValóVilág5-ben teljesedhessen ki.

Nézd a ValóVilág - Aréna Beköltöző és Beszavazó Show-ját szombat este 21 óra 5 perckor az RTL Klubon!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...