Oldal töltődik
A MOSOLYGÓS GYILKOS KINGA MÁRTHATJA MAJD A LAKÓK HÁTÁBA A KÉST

A MOSOLYGÓS GYILKOS KINGA MÁRTHATJA MAJD A LAKÓK HÁTÁBA A KÉST

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 15., csütörtök | Napló (vv5)

Szinte még be sem tették a lábukat a stúdióba, máris egymás hátába döfték a kést a cselszövők! Egymás szemét csak azért nem kaparták ki, mert ülve kellett maradniuk.

Mosolygós gyilkosként márthatja majd meg a kést a többiek hátában Kinga, a Cselszövők cselszövője.

Negyedikként csatlakozhat a VV5 szereplőihez a szőke ciklon. A lakók szombat estig biztosan nem ismerhetik meg egymást, de utána hatalmas vitákat ígért a lány. Pénteken pedig kiderül, hogy ki lesz az, aki a „legösszeférhetetlenebb”.

A Cselszövők közül a „Mosolygó gyilkos” Kinga lépett be először a stúdióba, majd őt követte a „Bosszúálló” hosszú lábú Reni, és harmadikként a „Száguldva törtető” Viki foglalta el szerény trónját.

Kinga összes kártyáját, nem akarta kiteregetni, de a cselszövők cselszövőjének ígérte magát. Reni már most leszögezte, hogy, a pasiknak reszketnie kell tőle.
Vikit ruhája miatt Balázs titkárnőhöz hasonlította, de a lány azonnal robbant.

Kinga, egy 22 éves lány, azt vallja magáról, hogy Barbie, Paris Hilton és királylány egy személyben. Titok nála nem marad sokáig két fül közt, hamar tovább adja őket. A szőke ciklon számára a pénz nagyon fontos hiszen: „aki az mondja, hogy nem, az vagy csóró vagy hazudik” – mondja a lány. Kinga nyertes típusnak vallja magát, hiszen tudja magáról, hogy nem csak kedves, bájos, cuki és nagyon szép, de mindig minden úgy alakul, ahogy ő akarja. Kérdés, hogy ez a Villában is így marad-e. Mosolygós gyilkos mivoltáról biztosított minket, hiszen rendesen megásta exe sírját a nők körében, lejárató kampányt indított ellene.

A félidőben Kinga, a mosolygós gyilkos állt nyerésre a többiekkel szemben.

Reni 22 éves lány, gogotáncos, szexisnek és elérhetetlennek érzi magát. Könnyen ismerkedik, de kezébe is veszi néha az irányítást. A férfiak nagy bánatára nem adja magát könnyen, szereti túráztatni őket. Bosszúállásáról, ő is biztosított minket, hiszen felhívta előző párja barátnőjét, hogy ő volt a férfi szeretője.

Viki, 19 éves lány, agresszív törtető és uralkodó típusnak mondja magát. Imádja az autókat. A Villában ismerkedne a fiúkkal, de nem tekintene rájuk férfiként, hiszen kint egy négy éves kapcsolat várja, bár kisebb bukkanók ott is adódtak már, ami miatt a bizalom, bizony elszállt.

A show végéhez közeledve a Cselszövők szinte egymásnak estek, ha tettlegességig nem is fajult a dolog, szóban elég kemény párharcot vívtak, ki-ki a maga módján, a maga fegyvereivel.


Balázs végül rendet rakott, és az eredményt is megtudtuk: Kinga győzedelmeskedett
48 %-al. A lány először melléhez, majd a szívéhez kapott úgy szaladt búcsúzkodni családjától, és barátnőitől.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Timike: Sziasztok Kinga szép és okos vagy ne hagyd hogy befojásoljanak jo téged szeretlek a leg jobban. Veronka egy kényes uh. Seri téged is szeretlek és látom Gergövl alakul na az jó.
2011-10-21 09:32:56
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...