Oldal töltődik
FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT

FECÓ EREJE ELNYOMTA RICSIT ÉS MÁRIÓT

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 14., szerda | Napló (vv5)

Alig érkeztek meg a Dumagépek a stúdióba, máris elkezdődött a szájkarate. Fecó elszántan kiabálta végig a beszavazót és nyert.

Gergő és Seherezádé már biztosan tagja a ValóVilág 5 csapatának, szerda este pedig a Dumagépeken a sor, hogy összemérjék kommunikációs képességeiket a bejutásért.

A Dumagépek közül először az elhallgathatatlan Ricsi érkezett meg, majd jött a mindent jobban tudó Márió, harmadszorra pedig a lelőhetetlen udvarló, Fecó jött be a stúdióba, aki már a bevonulás közben kiengedte a hangját. Márió bízik az improvizációs képességében, de Fecó folyamatos kiabálása alatt még ő is csak hüledezni tudott.

A 19 éves Richárd Romániából érkezett a ValóVilág5 beszavazó show-jába. Ricsi otthon sokat segít édesapjának, imádja az autókat, annyira, hogy gyakran másokra is ráerőlteti a rajongását. Sok barátja van és természetesen a társaságban mindig magához ragadja a szót. Ricsi szomorúan búcsúzott a családjától, de az ismertségnek ára van, ő pedig épp ezt szeretné elnyerni azzal, hogy pályázik a Villába való bejutásra.

Ami Fecó mellett nem egyszerű, a Villalakó-jelölt ugyanis azzal menedzseli magát a nézők előtt, hogy egyfolytában üvölt, belebeszél mindenki mondandójába, így hamar kialakult a három fiú között a konfliktushelyzet. Fecó egyelőre hajthatatlan, de ez nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy ő költözzön be harmadikként a Villába.

A 21 éves Márió jelenleg munkanélküli, így épp kapóra jönne neki, ha bejuthatna a Villába. Hétköznapjait egy szoláriumban tölti, szórakoztatja a beosztottakat, ezt tartja fő elfoglaltságának. Márió vicces akar lenni, és mint mondta, bízik az improvizációs képességében. És hogy mennyire dumagép? Annyira, hogy iskoláskorában celluxszal ragasztották be a száját, hogy ne beszéljen. Szerinte eddig mindig sikeres volt, azért van itt. Tudja, hogy nem férfias, inkább egy jóllakott óvodásnak tűnik, de úgy tűnik, ez cseppet sem zavarja.

Fecó imádja a nőket, a latin sorozatokat nézi, onnan gyűjti be csajozós dumáit. Szerinte a kockahasú férfiak ideje lejárt. Most jön ő. Volt egy nagy szerelme, Angéla, akit megcsalt, ezért elveszítette. A ValóVilág5-be való bejutással Angélának akar bizonyítani, vissza akarja szerezni. Fecó állítja, nem fog elcsábulni, ha a Villa tele lesz jó csajokkal. „Ez egy nagy teszt lesz” – mondta Fecó, amikor Balázs arról faggatta, hogy miért akar beköltözni a Villába? De azonnal hozzáfűzte, ha már van bent egy Seherezádé, akkor legyen mellé egy José Armando. 23 óra után 2 perccel erre nagy az esély, a szavazás állása ugyanis 76 százalékkal Fecónak kedvez.

Ricsinek és Máriónak a kortesbeszédek alatt jutott még esély arra, hogy lekörözzék Fecót, aki nem aprózta el saját kampánybeszédét. Vajon sikerül fordítani az álláson? 23 óra 6 perckor Balázs lezárta a szavazást. Fecó előnye behozhatatlan volt, ő a harmadik Villalakó.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...