Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ KALANDJAI AZ RTL KLUBON FOLYTATÓDNAK

SEHEREZÁDÉ KALANDJAI AZ RTL KLUBON FOLYTATÓDNAK

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 13., kedd | Napló (vv5)

Riszaviadal, szócsata és pikírt beszólások. A ValóVilág második beszavazó showjának a szereplői még a műsorvezetőt sem hagyták szóhoz jutni.

A keddi adásban a Szenvedélyes nők mérkőztek meg egymással. A megszállottan maximalista Szilvi, az édesen temperamentumos Seherezádé és a harcosan öntudatos Bea mindent megtett, hogy meggyőzze a nézőket, neki a Villában a helye.

A lányok nem féltek a szócsatáktól, sem a pikírt beszólásoktól. Abban viszont mindannyian egyetértettek a ValóVilág az egyik legjobb ugródeszka, hogy ismertséget szerezzenek kicsiny hazánkban.

Elsőként Szilvi kisfilmjét tekinthettük meg, amiben a fekete szépség sok mindent elárult magáról, és megígérte, ha ő kerül be a Villába, akkor ott kő kövön nem marad.

Majd Seherezádé kisfilmje következett, amiből kiderült kiskora óta imádja a csillogást és mindig is tudta, ő a médiába született. Pár éve boldog párkapcsolatban él, szerelmük pedig olyan erős, hogy még a Villalétet is kibírja.

Végül a harmadik Szenvedélyes nőt is megismerhettük, Beát. Imádja magát nézegetni, ezért a beszavazó show előtti utolsó napját is végigfotóztatta, amit a későbbiekben szeretne Kiszel Tündéhez hasonlóan kiadni. Elárulta, azért vágyik a Villába, mert az egy showműsor, ő pedig egy igazai showgirl. Amiről a nézők sajnos lemaradtak, Bea a kisfilmje alatt állva tapsolta magát - önbizalomban szerencsére nála sincs hiány.

Egy újabb szócsata után - ami miatt Lilu percekig szóhoz sem jutott - a kortesbeszédek következtek.

Szilvi azzal érvelt, hogy a Villába nem cicabábák kellenek. Seherezádé, hogy sorozatsztároknak és nyuszi nővéreknek semmi keresnivalójuk a luxusbörtönben, ha pedig a nézők nem csak Chicagot akarnak, hanem Las Vegast is, akkor rá voksoljanak. Bea pedig csak annyit mondott, ő a Villába nem aludni megy, hanem, hogy megmutassa milyen is VV Bea.

Az újabb „kakasviadal” után Lilu lezárta a szavazást.

A ValóVilág második beszavazó showjának a nyertese Seherezádé lett. A szőke szépség percekig nem találta a szavakat, majd mikor megszólalt csak annyit mondott, bízik benne, hogy a szombati beköltözésre a stylistja szép ruhát választ.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...