Oldal töltődik
GERGŐ LETT AZ ELSŐ VILLALAKÓ!

GERGŐ LETT AZ ELSŐ VILLALAKÓ!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 12., hétfő | Napló (vv5)

Az Alfahímek közül Gergő lett a befutó, így szombaton Ő költözik a Villába.

Kezdetét vette a ValóVilág5!

14 kategória 42 versenyzője közül ma este elsőként az Alfahímek mutatkoztak be: Viktor, az egyszerűen kőkemény srác, Beló, a meglepően macsó pasi, és Gergő, a hátborzongatóan férfias férfi küzdött meg a Villába jutásért.

Balázs beköszönését követően elárult néhány változást a ValóVilág5 -tel kapcsolatban, mint kiderült a megújult luxusbörtön mellett változott a játékszabály is.

A rövid bevezető után megérkeztek a stúdióba a srácok: Viktor, Beló és Gergő. Balázs provokatív kérdésekkel tesztelte a fiúkat, az adok-kapok után a vezérhímek háromperces kisfilmjei következtek.

Elsőként Viktor bemutatkozó kisfilmjét, majd Beló rövidfilmjét és végül Gergő háromperces bemutatkozását láthattuk.

A szünet után a kortesbeszédekkel folytatódott a műsor: Viktor 20 másodpercben igyekezett meggyőzni a nézőket. Veszekedést és szexet ígért a Villában. Beló, igazi macsóként próbálta szavazásra bírni az embereket. Végül, Gergő kapott lehetőséget arra, hogy szavaival bejutassa magát a Villában.

Az események ezt követően felpörögtek, hiszen Balázs lezárta a szavazást és kihirdette az eredményt: az első Villalakó Gergő lett, Ő tehát már biztosan élvezni fogja a luxusbörtönt. Maga a beköltözés szombat este lesz, addig Gergő egy szállodában lakik majd.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...