Oldal töltődik
NEM LESZ VÉDETTSÉGE A PÁRBAJHŐSÖKNEK

NEM LESZ VÉDETTSÉGE A PÁRBAJHŐSÖKNEK

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 8., csütörtök | Napló (vv5)

A ValóVilág 5 sajtótájékoztatóján sok újdonságra fény derült, és bemutatkozott egy új helyszín az Aréna is.


Rubin Kristóf, a ValóVilág 5 kreatív főszerkesztője már hónapokkal ezelőtt megígérte a nézőknek, hogy rengeteg újdonságot csempésznek az új műsorba. A VV-fanatikusoknak egészen máig kellett várniuk, hogy részleteket tudhassanak meg a megújuló valóságshowról, most azonban mindenre fény derült.

Az első és legfontosabb változás egy teljesen új műsorelem, a Megmérettetés lesz, amelyre egy szintén új helyszínen, az Arénában kerül sor. Fontos változás az is, hogy a védettséget nem a párbajok győztese, hanem a Megmérettetés első helyezettje élvezheti majd.

Sebestyén Balázs, a ValóVilág és a sajtótájékoztató házigazdája többek között bejelentette a kísérőműsorok vezetőit is. Az ötödik széria mindkét kísérő műsora a Cool-on fut majd, a Nekedvaló házigazdája marad Istenes Bence, az ő váltótársa pedig Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi lesz. A BeleValóVilág is teret ad a negyedik széria üdvöskéinek, az éjszakai műsort Anikó, Béci és Olivér vezetik majd felváltva.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...