Oldal töltődik
AUGUSZTUSBAN INDUL A VALÓVILÁG5

AUGUSZTUSBAN INDUL A VALÓVILÁG5

RTLKlub.hu | 2011. június 24., péntek | Napló (vv5)

Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon.


A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek Magyarországon televízióműsorba.

A ValóVilág Villába beköltözni akarók magas száma és a műsor tavaly novemberben indult és idén májusban véget ért 4. szériájának hatalmas nézettségi sikere (az átlagos közönségarány a 18-49 éves korosztályt vizsgálva 38,4% volt) is indokolja, hogy az RTL Klub már az őszi televíziós szezon legelején, augusztus végén elindítja a ValóVilág5-öt.

„Természetesen hiszünk a sikerben. Már javában zajlanak az előkészületek és megígérhetem, hogy a ValóVilág5 is tele lesz érdekes emberekkel, akik tudják; a ValóVilág villában valóban a lét a tét.” – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a hamarosan induló műsorról.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
jani: en svedorszagbol nezem a musort,es tetcik hogy a magyarok be fogadtak fecot,hisz en ugy hallottam hogy magyarorszagon nagy a faj gyulöles es aszt hittem fecot mivel roma szarmazasu ezert ki nyomjak öt hamar. de nem igy vanaz jo hisz en is roma vagyok es 25 eve elek malmöbe
2011-12-10 20:23:04
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...